OMOGUĆENA DOPUNA RCC KARTICA NA VIŠE OD 100 KIOSKA U RIJECI

Objavljeno: 15.8.2018.

OMOGUĆENA DOPUNA RCC KARTICA NA VIŠE OD 100 KIOSKA U RIJECI

Od 21. siječnja 2017. svi korisnici pokaznih karata KD Autotrolej-a svoje mjesečno pravo mogu kupiti i upisati na čak 101 novo otvorenih prodajnih mjesta, točnije 43 kioska Tiska i 58 kioska iNovina koji se nalaze ne samo u Rijeci, već i u drugim mjestima kroz koja prometuju Autotrolejeva vozila.

Projekt je to PENTE i Autotroleja, kao i Tiska i Inovina kojem je glavni cilj bio rasteretiti prodajna mjesta Autotroleja na kojima bi krajem svakog mjeseca i početkom idućeg vladale nesnosne gužve, čime je narušeno strpljenje građana te uzrokovan značajan gubitak vremena.

Sada na kioscima Tiska i iNovina korisnici usluge javnog gradskog prijevoza koji već imaju izrađenu gradsku karticu, bilo da je riječ o RCC prepaid i companion ili TORPEDO kartici, mogu kupiti i upisati mjesečno pravo za vožnju. Postupak je vrlo jednostavan i brz, obzirom da su kiosci opremljeni čitačima kartica, a za obavljenu uslugu biti će izdana potvrda i prateći račun kojima se dokazuje kupovina i upis prava. Ovu mogućnost mogu koristiti sve kategorije korisnika koji koriste mjesečno pravo, odnosno radnici, osnovnoškolci, srednjoškolci, studenti i umirovljenici uz napomenu korisnicima da kupovina i upis godišnjih prava nisu mogući na kioscima, već samo na prodajnim mjestima KD Autotrolej. 

Nadalje, popis kioska na kojima je moguće kupiti i upisati mjesečna prava dostupan je na web stranici www.autotrolej.hr, a sve dodatne informacije o ovoj usluzi dostupne su na broju info telefona 061/151-151 ili putem e-maila autotrolej@autotrolej.hr, na koje je moguće uputiti i eventualne pritužbe i prijedloge.