Posjetite nas na INNOTRANS 2022 u Berlinu

Objavljeno: 26.7.2022.

Posjetite nas na INNOTRANS 2022 u Berlinu

PENTA se raduje susretu s vama od 20. do 23. rujna 2022. na InnoTrans 2022, vodećem međunarodnom sajmu transportne tehnologije koji se održava svake dvije godine u Berlinu, Njemačkoj. Na našem štandu 380 u hali 6.1 predstavit ćemo rješenja BusCARD, CityPASS, Go2Bike i Go2Charge koja stvaraju pametniju mobilnost. Razumijemo procese javnog prijevoza i poznajemo tržište. Za pružanje usluga u ovom području oslanjamo se na naša visokokvalitetna, napredna hardverska i softverska rješenja, dugogodišnje iskustvo u industriji te predan i motiviran tim stručnjaka. Uvijek nastojimo ispuniti zahtjeve naših kupaca te smo ostvarili brojne projekte na hrvatskom i regionalnom tržištu s javnim prijevoznicima i operaterima različitih veličina.

InnoTrans je globalni sajam za industriju javnog prijevoza. Podijeljen u pet sajamskih segmenata - željeznička tehnologija, željeznička infrastruktura, javni prijevoz, interijeri i izgradnja tunela, InnoTrans zauzima sve 42 hale dostupne na Berlinskom izložbenom prostoru. Konvencija InnoTrans, popratni program događaja na najvišoj razini nadopunjuje sajam i prenosit će se uživo. Jedinstvena značajka InnoTransa je njegovo vanjsko i kolosiječno područje, gdje je sve, od vagona, cisterni, do brzih vlakova, prikazano na 3500 metara pruge. InnoTrans nudi proizvođačima vozila i mogućnost demonstracije autobusa na statičnom prostoru za izlaganje autobusa.

Ovim putem iskreno pozivamo Vas i predstavnike Vaše tvrtke da posjetite naš štand 380 u hali 6.1 te ugovorite svoj termin sastanka. Očekujemo da u budućnosti možemo uspostaviti dugoročne odnose poslovne suradnje, stoga dođite i upoznajte naše stručnjake i otkrijte naša rješenja koja odgovaraju izazovima javnog prijevoza i čine ga inteligentnim, učinkovitim i pouzdanim.