WIFI USLUGA U AUTOBUSIMA PULAPROMETA

Objavljeno: 15.8.2018.

WIFI USLUGA U AUTOBUSIMA PULAPROMETA

U travnju 2017. Pulapromet je predstavio novi sustav za bežični pristup internetu u autobusima uveden od strane Pente.

Usluga je namijenjena svim korisnicima pulskog javnog prijevoza, a uređaji su ugrađeni u svih 34 autobusa, što znači da je nova usluga uvedena na svim linijama prometovanja.

BusCARD WiFi-AP uređaj predstavlja WLAN točku za besplatan ili sponzoriran pristup internetu u vozilima javnog prijevoza putnika. Za navedenu uslugu nema potrebe postavljanja vanjske antene, montaža uređaja je brza i jednostavna što rezultira fleksibilnošću, odnosno mogućnosti premještanja uređaja iz vozila u vozilo. 

BusCARD WiFi-AP s ugrađenim LTE modemom iskorištava sve prednosti 4G GSM mreže te ostvaruje velike brzine prijenosa podataka do 150 Mbps što putnicima omogućuje brzi pristup internet sadržaju, kao i kvalitetno povezivanje ostalih sustava i opreme instalirane u vozilu sa serverima.

Putnici su tako dobili mogućnost korištenja besplatnog interneta, Pulaprometu se nudi mogućnost jednog sasvim novog vida oglašavanja, dok potencijalnim sponzorima ovaj sustav omogućuje daljinsko upravljanje banerima i sponzoriranim ekranima.